Gå på sexdejt

Vanliga sexdejt annonser

hej jag heter Sandra och bor i stockholm jag söker en sexpartner eller ett förhållande. jag gillar att gå promenader och vara hemma och mysa med en kille. skriv en rad eller två om ni är intresserade. puss o kram :)

söker en trevlig tjej/ kvinna som vill ha lite kul både med trevliga spontana stunder och utanför. jag ser bra ut enligt och har en riktigt stor kuk. söker en som har glimten i ögat och tar hand om sig. hör av er så kan ni fråga om ni undrar något..

jag är en sexuell tjej som vill provsmaka ett smörgåsbord med en härlig eller kanske flera härliga välutrustade manliga portioner… är som sagt en singeltjej som söker en kontinuerlig o regelbunden sexkontakt…kanske kan mer uppstå med tiden… så du man /män som kanske finner mig intressant…skriv gärna snarast

hejsan jag är en kille på 25 år som söker en kvinna mellan 30-55 år som kan tänka sig att ha ett förhållande med en kille i min ålder. jag anses av dom flesta jag känner vara en snäll person som är lojal. jag är 185 cm lång och vältränad

jag är en helt vanlig tjej som är nyfiken på vad sex kan ge utom det där gamla vanliga. vill hitta någon som kan "lära" mig lite mer så jag an vidga mina vyer lite. till att börja med kunna skriva lite till varandra och sen ev ett möte….. tveka inte att skriva, allt kan vara av inresse!

ingen aning om vad jag vill ha, har lite ålders noja så har en gräns på 35 så inte äldre. vill utforska lite av allt möjligt, men har just kommit på att jag gillar trekanter (med 2 killar) får väl se när man ska våga sig på att ha det med en tjej till.