Vi söker ett par som vi kan träffa och ha underbara upplevelser ihop med

Par som vill busa

Svara

Hej!
Vi är ett par som gillar att busa och är här för att kolla efter andra intressanta par, killar eller tjejer. Intresserade av:
- En kille för sex på tre med tjejen i centrum. (killen är ej bi)
- En kille och en tjej för en dejt på fyra.
- En tjej för sex med tjejen.
Ingen bild = inget svar. Ålder gärna kring 25 35.
Vi har cam och kräver att du också kan verifiera dig innan ett eventuellt nästa steg.


Kram!

Sexigt par söker flera


Svara

Vi gillar sex med fantasi, ömhet, respekt och lyhördhet. Vi är nyfikna och lär oss gärna nytt, likaväl som vi delar med oss av de kunskaper som vi skaffat oss under resans gång. Vi gillar kläder, skor, leksaker, massage och avstår allt som har med våld, förnedring etc. Vi lär oss gärna mer om tao tantra shibari t ex. Nu har vi båda fått varsin utbildning i Yoni massage, där vi fått lära oss hur man ger erotisk massage till varandra, det kan vi varmt rekommendera.

Vi försöker att svara på de mail vi får förutsatt att de inte är otrevliga eller konstiga, vi vet hur tråkigt det är att skicka ett mail och sedan inte få svar.

Vi söker:
Par
Vi söker ett par som vi kan träffa och ha underbara upplevelser ihop med. Att vara flera innebär för oss att man kan vara tre på en, två på en, alla på alla, ja alla kombinationer utom ren sex mellan männen. Vi söker inte ”bara” partnerbyte utan vill att alla ska vara delaktiga. Vi som personer är aktiva och gillar då vi gör det skönt för andra, likaväl som vi njuter av att få vara den som blir omhändertagen. Vi vill att de vi träffar har samma inställning.

Kvinna
Vi träffar gärna en extra kvinna som vill träffa ett lekfullt och socialt par. Vi sätter gärna dig i centrum och förväntar oss att du är med och sätter någon av oss i centrum.

Ett aktivt nätverk
Det vi skulle vilja få till är en liten grupp som kan träffas för sex på flera. Vi tänker oss 8-12 personer, hälften män och kvinnor som vill träffas för dels rena sexfester men också bara gå ut och äta en bit mat för att hålla den sociala kontakten. Tanken är att det ska vara par som träffas, inte nödvändigt gifta sambo eller så, men man kommer ihop och man har går hem ihop, vi söker alltså inte ensamma män till nätverket

Man
Vi söker egentligen inte en extra man. Vi har inte spärrat dem heller. De gånger vi vill ha med extra man har vi själva letat upp en man på BC. Är du en man som vill träffa oss för en trekant så kan du alltid skriva till oss , men då vill vi att du har foton i din profil och att du kommer med en ide om vad du vill göra ihop med oss. Vi ska båda tycka att det är en bra ide. Det ska alltså vara en ide som lockar oss. Mail utan detta svarar vi troligen inte på.